fbpx

Aktuellt

Ta del av mPowerments senaste nyheter och händelser. Här delar vi även med oss av nyttiga tips och idéer utifrån våra samlade erfarenheter.

MPOWERMENT TECKNAR RAMAVTAL MED LIDKÖPINGS KOMMUN


28 januari, 2019 av Linda Magnusson

mPowerment Scandinavia AB fortsätter att skapa värde inom kommunikationsområdet för offentliga organisationer. Vi har tecknat ytterligare ett ramavtal, denna gång med Lidköpings kommun gällande medieträning.

Lidköpings kommun strävar efter att deras kommunikation ska vara öppen, tydlig och tillgänglig. Ett led i detta är att satsa på medieträning för att stärka verksamhetsföreträdarnas förmåga att kommunicera snabbt, öppet och ansvarstagande med media.

– Vi är glada över att ha fått förtroendet att jobba med att stärka organisationens externa kommunikation. Vi ser fram emot att hjälpa kommunen att utveckla sina medarbetares förmåga att kommunicera tryggt och effektivt med allmänheten via media. Det säger Linda Magnusson, kommunikationskonsult på mPowerment Scandinavia AB.

Politiker, chefer och nyckelpersoner medietränas

Avtalet sträcker sig över två år med option på två års förlängning. Det innefattar genomförande av medieträning i form av utbildning, övning och konsultativt stöd för ledande politiker, chefer, kommunikatörer och andra nyckelpersoner inom kommunens förvaltningar och kommunala bolag.

– Vi arbetar dagligen, genom rådgivning, övnings- och utbildningsinsatser, för att höja kommunikations- och krisledningsförmågan hos offentliga aktörer och privata företag. Det är mycket motiverande med den höga ambitionsnivå som Lidköpings kommun lagt. Vi ser fram emot samarbetet, säger Carl Magnusson, VD på mPowerment Scandinavia AB.

Läs mer om våra tjänster inom medieträning.

Fler inlägg

Visa fler inlägg

Vill du jobba med oss?

Håll dig uppdaterad!

Få konkreta råd och praktiska tips direkt i mejlen – Prenumerera på vårt inspirationsbrev!