fbpx

Aktuellt

Ta del av mPowerments senaste nyheter och händelser. Här delar vi även med oss av nyttiga tips och idéer utifrån våra samlade erfarenheter.

MPOWERMENT TECKNAR AVTAL INOM KRISBEREDSKAP


27 september, 2019 av Carl Magnusson

mPowerment har tecknat ramavtal med Region Halland, Falkenbergs kommun, Varbergs kommun, Laholms kommun och Hylte kommun. Avtalet gäller utbildning och övning inom krisberedskap.

- Vi ser fram mot att stärka förmågan hos dessa aktörer, som ett led i vår ambition att bidra till ett tryggare samhälle, säger Carl Magnusson som ansvarar för mPowerments tjänster inom krisledning.

Utvecklingsinsatserna syftar till att stärka kompetensen hos de personer som ingår i respektive krisledningsorganisation – på alla ledningsnivåer i organisationen. Syftet är också att skapa goda förutsättningar för att på ett strukturerat och samordnat sätt kunna hantera extraordinära händelser.

- Flera aktörer har samverkat runt upphandlingen vilket skapar flera positiva synergieffekter och mervärden för organisationerna. De har till del samma, men också väldigt skiftande förutsättningar att förhålla sig till. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att anpassa våra utvecklingsinsatser inom krisberedskap just utifrån de lokala förutsättningarna och behoven som råder, säger Carl Magnusson.

Avtalet sträcker sig över två år med option på två års förlängning.

Läs mer om våra tjänster inom krisledning.

Fler inlägg

Visa fler inlägg

Vill du jobba med oss?

Håll dig uppdaterad!

Få konkreta råd och praktiska tips direkt i mejlen – Prenumerera på vårt inspirationsbrev!