fbpx

Aktuellt

Ta del av mPowerments senaste nyheter och händelser. Här delar vi även med oss av nyttiga tips och idéer utifrån våra samlade erfarenheter.

VÅR NYA HEMSIDA ÄR ÄNTLIGEN HÄR!


20 augusti, 2018 av Linda Magnusson

Vi på mPowerment jobbar ständigt med utveckling. Vår egen, våra kunders och samhällets vi verkar i. Efter mycket arbete presenterar vi nu äntligen vår nya hemsida och grafiska profil.

Med ett nytt utseende och en ny intuitiv design, är vår nya webbplats utformad med dig i åtanke, för att förbättra din upplevelse. Hemsidan är uppbyggd på ett mer användarvänligt sätt, är mer lättnavigerad och har fått ett helt nytt utseende som matchar vår nya grafiska profil. Sidan är nu responsiv och anpassad för både dator, mobil och surfplatta. Allt detta för att du lättare, snabbare och mer säkert ska hitta det du söker.

Vi på mPowerment strävar alltid efter att förbättra den service vi erbjuder. Med vår nya hemsida, hoppas vi kunna bygga vidare på den service vi erbjuder dig och våra kunder och vi ser fram emot att fortsätta att arbeta med er för att utveckla era medarbetare och verksamheter.

Tips och idéer i bloggen

En av nyheterna på sidan är vår blogg. I bloggen kan du ta del av mPowerments senaste nyheter, händelser och erbjudanden. Här delar vi även med oss av nyttiga tips och idéer utifrån våra samlade erfarenheter. Vill du istället få tips, idéer och aktuella erbjudanden direkt i mejlkorgen rekommenderar vi att du anmäler dig till vårt inspirationsbrev.

De snygga bilderna på sidan tackar vi fotograf Andreas Varro på It's Varro för. Vi känner oss priviligierade att ha fått jobba med ett riktigt proffs som det senaste året tagit hem titlar i både nationella och internationella tävlingar.

Ta gärna en stund och klicka dig runt på sidan. Vi hoppas du finner den informativ och behaglig att surfa på. Och självklart hoppas vi att du hittar det du söker efter.

Vi tar gärna emot feedback, både positiv och konstruktiv, för att tillsammans med vår webbyrå 8190 Design utveckla sidan vidare. Skicka gärna ett mejl till linda@mpowerment.se om du har någon feedback.

Fler inlägg

Visa fler inlägg

Vill du jobba med oss?

Håll dig uppdaterad!

Få konkreta råd och praktiska tips direkt i mejlen – Prenumerera på vårt inspirationsbrev!