fbpx

Aktuellt

Ta del av mPowerments senaste nyheter och händelser. Här delar vi även med oss av nyttiga tips och idéer utifrån våra samlade erfarenheter.

VI ERBJUDER SNABBUTBILDNING AV STABSCHEFER


8 april, 2020 av Carl Magnusson

Den rådande pandemin ställer extrema krav på uthållighet i flera samhällsviktiga funktioner och i deras krisorganisationer. Vi snabbutbildar därför nu stabschefer inom kommuner, regioner och myndigheter.

Rev. 2021-03-23: Anpassade snabbutbildningar genomförde vi i början av pandemin som stöd till organisationer med akuta behov - detta är inget vi erbjuder längre i det aktuella läget.

Hanteringen av konsekvenserna från covid-19 kommer ställa organisationer och verksamheter inför stora utmaningar och påfrestningar under lång tid framöver. För att stärka ledningsförmågan och uthålligheten i samhällsviktig verksamhet snabbutbildar vi därför nu stabschefer och chefer som leder krisledningsgrupp/stab på strategisk nivå alternativt verksamhetsnivå (förvaltning eller motsvarande).

Utbildningen är en "crashcourse" som är särskilt inriktad på att ge deltagarna verktyg och framgångsnycklar för effektiv krisledning. Så effektiv att det med stor sannolikhet kommer göra en betydande skillnad på krisens inverkan på verksamheten.

Kontakta Carl Magnusson för mer information.

 

 

MER RELATERAT TILL CORONAVIRUSET

Coronaviruset - så stöttar mPowerment i krisen
Omfallsplanering - "Om X händer, vad gör vi då?"
Kommunicera om coronaviruset
Snabbutbildning av stabschefer

Fler inlägg

Visa fler inlägg

Vill du jobba med oss?

Håll dig uppdaterad!

Få konkreta råd och praktiska tips direkt i mejlen – Prenumerera på vårt inspirationsbrev!