fbpx

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig och din organisation!

073-181 47 46 image/svg+xml info@mpowerment.se

Vi som jobbar på mPowerment

Carl Magnusson

Utvecklingskonsult

Läs mer

Linda Magnusson

Kommunikationskonsult

Läs mer

Fredrik Sörlin

Utvecklingskonsult

Läs mer

Carl Magnusson


Utvecklingskonsult

Carl Magnusson ansvarar för våra tjänster inom krisledning och ledarskap. Han är en erfaren utbildare och konsult och brinner för att utveckla individer, grupper och organisationer till att nå sin fulla potential – såväl i vardag som kris.

Carl har en bakgrund som yrkesofficer i Försvarsmakten. Han har sedan 2007 utvecklat och stärkt krishanteringsförmågan vid ett stort antal kommuner, myndigheter, regioner och länsstyrelser likväl ledande företag inom flera olika branscher.

Med sin samlade kunskap och erfarenhet kan Carl hjälpa er att få nödvändig förståelse för krisledning och krisberedskap, kunskap i hur man bör gå till väga och övning i hur man gör det.

Linda Magnusson


Kommunikationskonsult

Linda Magnusson ansvarar för våra tjänster inom medieträning. Hon har flerårig erfarenhet som journalist, bland annat som reporter och programledare på SVT och TV4. Idag är hon en uppskattad utbildare och konsult som hjälper chefer, politiker och andra nyckelpersoner att känna sig trygga i mötet med media.

Linda vet hur du på bästa sätt förbereder dig inför intervjun och hur du når ut med dina budskap. Med all sin kunskap från journalistiken i bagaget skapar hon förståelse för hur journalister jobbar, hur nyhetsdramaturgin fungerar och när, vad och varför du behöver kommunicera.

Linda har en kandidatexamen i journalistik från JMG vid Göteborgs Universitet, examen i internationell journalistik från Shenandoah University i USA och har läst kriskommunikation vid Karlstads Universitet.

 

Fredrik Sörlin


Utvecklingskonsult

Fredrik Sörlin stödjer våra uppdragsgivare med utbildning, övning och rådgivning inom krisledning och krisberedskap.

Fredrik lutar sig mot erfarenheter av kriser – stora som små, nationellt och internationellt samt reell stabserfarenhet där han lett många stabsarbeten av olika karaktärer. Han har lång erfarenhet inom säkerhetsbranschen och som chef på olika nivåer inom Försvarsmakten.

Fredrik är en omtyckt utbildare och pedagog som hjälper er genom krishanteringen genom att tillhandahålla rätt verktyg och förutsättningar för att lyckas.

VILL DU JOBBA MED OSS?

Vi söker dig som vill bidra till våra kunders utveckling.

Våra uppdragsgivare har alltid rätt till den bästa lösningen och vår ambition är därför att alltid leverera de bästa konsulttjänsterna förmedlade av de bästa konsulterna.

Det går bra för oss på mPowerment och vi har hög efterfrågan på våra tjänster. Vi letar därför ständigt efter nya duktiga konsulter och samarbetspartners för exempelvis större uppdrag eller upphandlingar, även om vi är noggranna med att inte växa på bekostnad av kvalitet.

Vi söker i första hand erfarna seniorkonsulter med inriktning på:

  • Medieträning
  • Utbildningsverksamhet inom krisledning, stabsutbildningar
  • Övningsverksamhet, genomförande av krisövningar
  • Kontinuitetshantering

Är du en extraordinär konsult som alltid strävar efter att leverera med hög kvalitet och ge det där lilla extra till kunden? Då är det dig vi söker!
Hör av dig med din intresseanmälan här.

Frågor besvaras av VD Carl Magnusson, via e-post eller telefon 073-181 47 46.

Håll dig uppdaterad!

Få konkreta råd och praktiska tips direkt i mejlen – Prenumerera på vårt inspirationsbrev!