Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig och din organisation!

073-181 47 46 image/svg+xml info@mpowerment.se

Vi som jobbar på mPowerment

Carl Magnusson

Utvecklingskonsult

Läs mer

Linda Magnusson

Kommunikationskonsult

Läs mer

Björn Ekedahl

Utvecklingskonsult

Läs mer

Carl Magnusson


Utvecklingskonsult

Carl ansvarar för våra tjänster inom krisledning och ledarskap. Han är en erfaren utbildare och konsult och har utbildat tusentals chefer och medarbetare inom både offentlig och privat sektor.

Främst arbetar Carl med våra utbildningar i stabs- och ledningsmetodik där han utvecklat krishanteringsförmågan vid ett stort antal kommuner, myndigheter, landsting och länsstyrelser likväl ledande företag inom flera olika branscher.

Carl är före detta yrkesofficer i Försvarsmakten och brinner för att skapa nytta i våra kunders verksamhet, såväl i vardag som i kris.

Linda Magnusson


Kommunikationskonsult

Linda Magnusson ansvarar för våra tjänster inom medieträning. Hon har flerårig erfarenhet som journalist, bland annat som reporter och programledare på SVT och TV4 och är idag en uppskattad utbildare och konsult.

Genom åren har Linda genomfört tusentals intervjuer och vet vad som kommer med och vad som klipps bort. Hon har erfarenhet från såväl traditionella som sociala medier och är väl insatt i hur en redaktion fungerar. Som programledare har hon också egen erfarenhet av att stå framför kameran.

Linda har en kandidatexamen i journalistik från JMG vid Göteborgs Universitet, examen i internationell journalistik från Shenandoah University i USA och har läst kriskommunikation vid Karlstads Universitet.

Björn Ekedahl


Utvecklingskonsult

Björn arbetar med våra organisationsanpassade ledarskapsutbildningar samt utbildning och övning inom krisledning.

Han är uppskattad för sin pedagogiska förmåga där han skapar stor delaktighet, engagemang och berör på djupet med sina utbildningar som gör skillnad. Ett utvecklande ledarskap där föredöme, personlig omtanke, inspiration och motivation är kärnan i ledarskapet är något som Björn brinner för.

Björn är en erfaren utbildare och konsult med 20 års bakgrund från Försvarsmakten.

Håll dig uppdaterad!

Få konkreta råd och praktiska tips direkt i mejlen – Prenumerera på vårt inspirationsbrev!