fbpx

SAGT OM MPOWERMENT

Vi har hamnat i skarpa krislägen efter utbildningen och använt kunskaperna. Helt suveränt att ha detta att luta sig emot. Dessutom har jag använt mötesmetodiken och lyckats halvera mötestiden och få ut konkreta resultat av mötena. Toppen!

Åsa Lundqvist, skoldirektör Västerås stad

SAGT OM MPOWERMENT

En väldigt lärorik och rolig dag. Utbildningen var väldigt bra anpassad och jag kände att jag fick med mig otroligt mycket på enbart en dag. Jag skulle verkligen rekommendera kursen till andra!

Cassandra Abrache, kommunikationsansvarig City Örebro

SAGT OM MPOWERMENT

En väldigt välplanerad och strukturerad utbildning där fokus ligger på deltagarnas utveckling. Mycket värdefulla övningar med både muntlig och skriftlig feedback. Seriöst och professionellt. En mycket berikande utbildning som jag varmt rekommenderar!

Malin von Wachenfeldt, styrelseledamot Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige

SAGT OM MPOWERMENT

I min yrkesroll som inre befäl, där vi hanterar olyckor och samhällsstörningar, var utbildningen en ypperlig möjlighet att kunna möta media på ett bra sätt. Vi märker i vår vardag att media är blixtsnabbt på för att förmedla det som hänt, och där var utbildningen ett bra sätt att hantera och få ut budskapet på ett adekvat sätt.

Kenth Johansson, inre befäl Samhällsskydd Mellersta Skaraborg

KUNDENS BEHOV KOMMER FÖRST

Med din organisations behov i fokus skapar vi resultat.

Det värde vi tillför våra kunder visar sig tydligast genom det höga förtroende som vi regelbundet får tillbaka. För oss är det utan tvekan det bästa beviset vi kan få på att vi gör rätt. Att våra kunders behov alltid kommer först och att vi faktiskt hjälper våra kunder att bli mer effektiva och trygga i såväl vardag som kris.

Innebörden av ordet mPowerment är ”att möjliggöra!” – ett uttryck som stämmer väl överens med verksamheten i vårt företag. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig och din organisation.

VÅRA KÄRNVÄRDEN

Tre starka skäl till varför ni ska välja mPowerment.

Kompetens
mPowerment har solid erfarenhet av att utveckla individer, grupper och verksamheter. Vår ambition är alltid att leverera de bästa konsulttjänsterna förmedlade av de bästa konsulterna.

Våra kompetenser är inte skrivbordsprodukter. Vi har gedigen erfarenhet att driva och skapa förändringar till det bättre i en mängd olika organisationer och komplexa situationer.

Engagemang
Vi har respekt för varje, unikt uppdrag. Vi är hängivna, brinner för det vi gör och framförallt så har vi alltid våra kunder i centrum vilket speglar sig i vårt engagemang.

Resultat
Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och nå mätbara resultat. Vi vet vad som krävs för att skapa långsiktiga resultat och verklig effekt.

Vill du jobba med oss?

Håll dig uppdaterad!

Få konkreta råd och praktiska tips direkt i mejlen – Prenumerera på vårt inspirationsbrev!